Wil jij Drok Dwaande zijn?

“De werkplek waar je onbeperkt jezelf kunt zijn!”

Wil je iets doen wat jij leuk vindt, waar je goed in bent of wil jij graag iets leren? Dan ben je bij Drok Dwaande aan het juiste adres!

Ons team bestaat uit medewerkers (met een bijzondere zorgvraag) en (ervaren) begeleiders. De begeleiders ondersteunen de medewerkers om hun dromen, wensen en doelen waar te maken. Er wordt gewerkt in kleine groepjes zodat er altijd voldoende tijd en aandacht is.

Samen zijn wij Drok Dwaande.

Verschillende werkzaamheden
Bij Drok Dwaande is veel te doen. Denk aan koffie en thee serveren, koken of bakken, cadeautjes inpakken en producten afrekenen. Naast de eetgelegenheid en de winkel hebben we ook twee werkruimtes. Eén in de winkel en een rustigere plek zonder gasten in de loods. Hier kun je creatief bezig zijn en maken we producten die we in de winkel verkopen.

Ook met groene vingers kun je bij Drok Dwaande aan de slag. We hebben een kleine moestuin, kweken stekjes van zowel binnen als buiten planten en gaan met regelmaat afval ruimen in het dorp.

We hebben een aantal dieren om te verzorgen, een website om te onderhouden en nog veel meer….

Wat wil jij?
Staat jou droomwerk hier niet tussen, maar heb jij wel een leuke hobby of iets wat je graag wilt leren? We kijken graag samen met jou naar nieuwe mogelijkheden!
Twijfel dus niet en neem gewoon contact met ons op!

Op basis van wat iemand wil of wil leren, zoeken we samen naar passende werkzaamheden. Dit kan dus voor iedereen anders zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen kan ontdekken en doen waar hij of zij goed in is. Daarom kijken we goed naar wie iemand is, wat zijn of haar vraag is en hoe wij daarbij kunnen ondersteunen.

En verder?
Onze medewerkers en begeleiders organiseren met regelmaat leuke activiteiten. Je kunt hierbij denken aan sporten, disco, bingo, film kijken, inloopmiddag en nog veel meer! Als je het leuk vindt ben je van harte welkom!

Belangrijk is dat je met plezier naar je werk gaat en met een goed gevoel weer thuiskomt!

“Salang wy mar wille hawwe yn ús wurk, dat jildt foar elkenien!”

(Laatste update december 2021)