Vrijwilligers

Vacature Vrijwilligerswerk
Heb jij een motief, passie of talent om te kiezen voor vrijwilligerswerk? Lijkt het jou leuk om samen te kijken hoe dit aansluit bij de wensen en de mogelijkheden van onze medewerkers? Misschien is vrijwilligerswerk bij Drok Dwaande dan iets voor jou!

Wij staan open voor wat jij te bieden hebt. Als vrijwilliger krijg je de mogelijkheid om samen te werken en plezierige contacten op te bouwen met medewerkers en begeleiders. Jij kunt van betekenis zijn en nieuwe ervaringen opdoen. Als vrijwilliger ben je net even dat beetje extra. Het is niet de bedoeling dat je reguliere werkzaamheden van de begeleiders vervangt.

Als vrijwilliger kun je;
– Een boek voorlezen
– Activiteiten begeleiden zoals; sjoelen, bingo, creatieve workshops etc.
– Samen koken of bakken
– Helpen bij computergebruik
– Klusjes in en om het pand
– Tuin en terras onkruidvrij houden
– Muzikale activiteiten begeleiden zoals; zingen, dansen etc.
– Samen fietsen of wandelen
– Gastvrouw of gastheer zijn bij activiteiten
– Halen en brengen naar activiteiten

En nog veel meer….!

Wat maakt het interessant?
Je wordt onderdeel van een enthousiast team, leert nieuwe mensen kennen en bouwt nieuwe ervaringen op. Ook is er ruimte voor deskundigheidsbevordering. Tijdens het vrijwilligerswerk wordt je bijgestaan door professionele medewerkers en ben je uiteraard goed verzekerd tegen ongevallen en aansprakelijkheid. Indien van toepassing krijg je reiskostenvergoeding.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken betrokken, enthousiaste vrijwilligers die makkelijk contact leggen, behulpzaam en alert zijn. Affiniteit met mensen met diverse zorgvragen is gewenst, evenals oog hebben voor een hygiënische werkomgeving. Jong en oud zijn van harte welkom.

Lijkt dit je wat?
Neem dan vrijblijvend contact op met Froukje de Vries via 0512 78 55 98 of mail naar froukje@drokdwaande.nl

(Laatste update december 2021)