Maatjes

Vacature maatje
Lijkt het jou leuk om samen avonturen te beleven,  te lachen en plezier te hebben?

Misschien is maatje worden iets voor jou! Jij zult van betekenis zijn. Als maatje ben je net even dat beetje extra want het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om gemakkelijk sociale contacten aan te gaan.

Je wordt een maatje van iemand met een bijzondere zorgvraag die ontzettend graag leuke dingen met je wil doen! 

 • Als maatje kun je samen;
  • Thee/ koffiedrinken en kletsen
  • Spelletjes doen
  • Lezen/ voorlezen
  • Koken of bakken
  • Naar de bioscoop

En nog veel meer….!

Wat maakt het interessant?
Naast het feit dat je veel plezier beleeft en samen leuke dingen kan doen, krijgt je een (onkosten)vergoeding. Hierover maak je samen met de budgethouder of diens vertegenwoordiger afspraken. Dit betekent dat je geen salaris van Drok Dwaande ontvangt maar rechtstreeks van de budgethouder of diens vertegenwoordiger. Wij helpen alleen om jou en je maatje in contact te brengen! 

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een betrokken maatje voor een langere periode (minimaal 1 jaar) die minimaal 1 x per maand in het weekend (en in de vakantie wat vaker) afspreekt met zijn/of haar maatje. Iemand die makkelijk contact legt, behulpzaam en lief is. Je woont in Drachten of omstreken. Jong en oud zijn van harte welkom.

Let op: Het is niet de bedoeling dat je reguliere zorg vervangt.

Lijkt dit je wat?
Mail naar froukje@drokdwaande.nl

Je naam, telefoonnummer, hobby’s en motivatie waarom jij het maatje bent die wij zoeken. Als er een waarschijnlijke match is dan sturen we je gegevens door naar de budgethouder en/of de vertegenwoordiger zodat zij contact met jou op kunnen nemen.