Begeleiders

VACATURE ALLERT!!! 

Persoonlijk begeleider of assistent begeleider in opleiding tot.

Drok Dwaande is een kleinschalige werkplek voor en door mensen met een bijzondere vraag waardoor zij niet mee kunnen komen in het reguliere werk. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers (zorgvragers) alle zorg en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben en dat zij met plezier naar hun werk gaan en met een goed gevoel weer thuiskomen. Hoe een werkdag er uitziet is maatwerk en voor iedere medewerker anders.

Je werkt vanuit een individueel werk-zorgplan. Deze werk-zorgplannen kun je (of ga je leren) ook opstellen, uitzetten en onderhouden. Dit doe je door nauw samen te werken met de medewerker, diens ouders/vertegenwoordigers, andere belanghebbende en jouw collega begeleiders. Je weet dat transparant werken dé manier is om een goed draagvlak te creëren voor onze medewerkers.

Als begeleider kun je inschatten wat onze medewerkers nodig hebben. Je vangt signalen op en bent in staat hier iets mee te doen. Je hebt een creatieve geest en kunt activiteiten op maat aanbieden. Waar nodig kun je passende hulpmiddelen creëren om onze medewerkers zo zelfstandig mogelijk te laten werken. Je bent een kei in motiveren en je stimuleert succeservaringen. Je creëert structuur, rust, veiligheid en een gezellige sfeer in de groep.

Naast goed samenwerken ben je ook goed in staat zelfstandig te werken. Je bent een aanpakker, niet bang voor vieze handen en naast de zorg en begeleiding van onze medewerkers draag je bij aan de leefbaarheid op onze locatie.

Je bent bereid om kritisch naar je eigen handelen te kijken en dit handelen te overleggen met collega’s om waar nodig bij te sturen. Je bent in staat jezelf hierbij kwetsbaar op te stellen en kan je collega’s van feedback voorzien.

Naast de taken en verantwoordelijkheden van een persoonlijk begeleider zijn er ook andere taken die je overneemt. Dit kan variëren het organiseren van kleine evenementen, begeleiden van stagiaires, ontwikkelen van nieuwe activiteiten en producten, het mee werken aan beleidsstukken en nog veel meer. Samen kijken we waar jij goed in bent en wat je graag wilt leren.

We zijn opzoek naar een duizendpoot, iemand met oog voor detail én het grote geheel. Je zit vol van je werk. Je neemt je werk serieus en verdiept je hier graag in.

Je bent flexibel en creatief. Niet alleen in je doen maar ook in je denken. Je denkt in mogelijkheden en tegenslagen pak je aan als een uitdaging. Je staat stevig in je schoenen; je bent consequent in je handelen en je houdt je aan gemaakte afspraken. Je bent betrokken, neemt je verantwoordelijkheid. Je kan je houding goed afstemmen op wat de medewerker nodig heeft.

Als begeleider bij Drok Dwaande ben je natuurlijk nog veel meer. Wie ben jij en wat heb je ons te bieden? Wij zijn nieuwsgierig naar jou!

Spreekt bovenstaande je aan, solliciteer dan direct. We hopen deze procedure z.s.m. af te ronden maar dat kan natuurlijk alleen met de geschikte kandidaat. We hopen dat jij dat bent!

Stuur een mail naar froukje@drokdwaande.nl TAV. Froukje de Vries

Nog even praktisch:
We zoeken een bevlogen begeleider…
• Met bij voorkeur agogisch, afgeronde mbo-opleiding niveau 4 of hbo-opleiding.
• Met bij voorkeur ervaring in het werken met onze doelgroep. Al onze medewerkers hebben uiteenlopende zorgvragen. Van NAH tot VG, LVG, LG, ASS, etc.
• Welke bereid is om kennis te delen en uit te breiden doormiddel van (deels verplichte) bijscholing.
• Die flexibel is. Je werkdagen zijn veelal tussen 8:00 – 16:00 maar je blijft flexibel inzetbaar, ook buiten deze tijden ben jij er voor de medewerkers wanneer zij jou nodig hebben.
• Die zich laat zien tijdens werkoverleg en overige activiteiten
• Woonachtig binnen een straal van max. 20 km van Harkema
• In het bezit van een rijbewijs B en eigen auto met vijf zitplaatsen en bereid deze te gebruiken voor het ophalen en thuisbrengen van onze medewerkers (uiteraard tegen vergoeding).
• In het bezit van een VOG.

Wij bieden;
• Een hecht team
• Salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform COA-gehandicaptenzorg
(Persoonlijk begeleider schaal 40) (locatie assistent schaal 20)
• Parttime dienstverband (21 uur per week)
• Een jaarcontract met uitzicht voor de lange termijn
• Ruimte voor ontwikkeling, vrijheid, afwisseling en verantwoordelijkheid
• Leuke extra’s!

Zo gaan we te werk;
1. Jij solliciteert, super!
2. Alle sollicitaties worden doorgenomen en wij maken een selectie.
3. Ben jij geselecteerd? Dan maken we een afspraak en gaan met elkaar in gesprek.
4. Goed gesprek? Dan ga je een dag(deel) mee lopen.
5. Er volgt een overleg met begeleiders en medewerkers.
6. Zijn we een match? Dan heb je de baan!